2015. december 6., vasárnap

Anyukámmal boldogan üdvözöltük a vasárnapi nyitvatartást, ennek örömére el is mentünk Hádázni, és a boldogságomat csak tetézte a felfedezés, hogy már angol könyveket is lehet ott kapni, 1000 Ft/kg áron. Éppen bőszen turkáltam közöttük, amikor elment mellettem egy pár: a csaj felhívta a pasi figyelmét a könyvekre, mire a faszi kijelentette, hogy ő csak új könyvet olvas.

Nem tudom, ennek az én igénytelenségem az oka, vagy hogy családom korlátozott anyagi helyzete miatt gyakorlatilag antikváriumokban nőttem fel, de nekem soha semmi bajom nem volt a használt könyvvel. Könyvtárba is járok, és hát igen, néha a könyv állapota hagy némi kívánnivalót maga után, de szerintem még mindig jobb így hozzájutni az olvasnivalóhoz, mint sehogy. De ez csak az én véleményem.
Ez a két könyv amúgy együtt volt 650 forint, muhaha.

Ja, és vettem magamnak két blézert (van már három, de hirtelen valahogy mind öregasszonyos lett), meg Medvegynek egy Sonicos pólót. Szeretem látványosan geeknek öltöztetni.

3 megjegyzés:

  1. szerintem ezt a "csak új könyveket olvasok" dolgot már csak azzal lehet tetőzni, amit egyszer a libriben hallottam, hogyaszongya, ennyiért már veszek egy felsőt.
    egy felsőt!! könyv helyett! bűn. (jó, nem, de az elv borzasztó.)

    amúgy ez melyik háda??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért wow O.o Nem tudom, milyen felsőért lennék képes lemondani egy könyvről...

      És ez a Nagy Lajos király úti, egy köpésre a Bosnyák tértől (meg tőlünk... vesztemre:D)

      Törlés
  2. Úúú, pont ez a Sue Townsend könyv, pont ilyen formában megvan nekem is :3 még nem olvastam, de én Rukkolán szereztem és tök jó állapotban van az enyém is, megkockáztatom még olvasva sem volt. :D

    VálaszTörlés