2015. december 2., szerda

Elég sok fos élményem kapcsolódik a tesiórákhoz, de még soha nem álltam olyan közel ahhoz, hogy megöljek egy tesitanárt, mint most.
Long story short, a tanár elbaszta a jelenléti íveket, és noha én végigugráltam 10 tesit, hivatalosan csak 7 van beírva. Ja, és már csak ezen és a jövőhéten vannak órák, szóval most tanulás helyett rohangálhatok tesiórákra, hogy ne dobhassam a félévnyi tesimet a kukába.
Öljetek meg.

2 megjegyzés:

  1. Ez azért elég instant wtf... legalább mindenkiét elcseszte és mindenkinek három alkalommal kevesebb van beírva? És akkor semmi bocsi, gyertek még csomószor tesizni csicskák vagy mi???? o_O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy roppant hosszú és bonyolult történet, már én sem értem igazán:'D két barátnőm beszélt a bácsival (akikkel amúgy végig együtt jártunk órákra, és egyiküknek 6, másiknak 9 óra volt beírva), de lerázta őket azzal, hogy márpedig ő mindent beírt rendesen, MIKÖZBEN NYILVÁNVALÓAN NEM. Szerdán tudok vele beszélni én is személyesen, ha kell leülök mellé egy kis naptárral és a papírokkal, és ha nem jutunk el az aláírásomig, én szerintem tettleg bántalmazni fogok egy tanerőt.

      Törlés