2020. március 18., szerda

Mi folyik a fürdőszobában update:
Víz, víz folyik, haha.
De azt tettem, amit minden felnőtt, független nő tett volna a helyemben: áthívtam az apukámat.
Ugyan a csöpögést sikerült megszüntetni (teljesen más forrása volt), de megállapította, hogy az az illeszték teljesen el volt már rohadva, cserélni kell az egészet. Szóval vizünk van, csak semmi nem köti össze a zuhanytálcát a csatornával, mehetünk majd szerelvényt venni, addig lavórban mosdunk.
Checkmate.

Szakdolgozat update:
Kínosan sok időt töltök időhúzással meg ismerősöknek való sírással, hogy aztán amikor nekiüljek, végül fél órát tököljek egy-egy diagrammal. De azért a karakterszám is nő szépen lassan. Az élet megy tovább.

3 megjegyzés:

  1. Ha van egy házad/lakásod, mindig minden tönkremegy. Míg albérletben laktunk, kb. semmi nem volt, mióta kiköltöztünk falura, csak az elmúlt hónapokban: tönkrement a vécétartály, tönkrement a mosógép, engedi a vizet a hűtő, leszakadt a vécédeszka. Arról ne is beszéljünk, hogy a vécé mellett megint gyűlik a víz és nem tudom, hogy honnan jön, visszakövethetetlen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de miért... (kérdem égnek emelt kezekkel térdre rogyva)
      már megszokhattam volna, a szüleim sokat emlegették, amikor kiskoromban építettük a saját házunkat, és úgy öt év építkezés után megkérdeztem tőlük, hogy amúgy mikor készülünk el..? tizenkét évig laktunk ott, nem volt kész akkor sem:D

      Törlés
    2. :D igen ez ilyen, egy házon főleg mindig van mit javítani, csinálni, sose leszel elégedett

      Törlés