2020. május 23., szombat

Nemjó dolgok

...amikről nem akarok annyira beszélni, de ki kell ventillálnom:

- A stressz egyre nő az államvizsga miatt, hiába van még két teljes hetem, ami barátok közt is teljesen oké mennyiségű idő.

- Még mindig nincsenek nyitva a kávézók, ahová eljárhatnék tanulni.

- Ugyan újranyitott a konditerem, ahová csoportos edzésre járok, és biztos jót is tenne egy óra, egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy elmenjek.

- Csinálom a védés ppt-jét a szakdolgozatomhoz, és szenvedek: őszintén csodálkozom a hármason, fáj olvasni, annyira béna az egész.

- A rózsaszín pont olyan mértékben kopik a hajamból, hogy már nem szép, de szóbelire nem szeretném élénkre festeni.

- Ja és az életvitelszerű szorongástól a szeborreás fejbőröm vállalhatatlanná vált és évek samponszappan használatát meg kellett törnöm a gyógysamponnal.

És a jó dolgok, hogy ne keseredjek neki annyira az életnek:

- Közös facetime tanulások évfolyamtársakkal.

- Anyagi javak: az írásbelire vásárolt körömlakkom, új bugyik és átvettem végre a Bookline rendelésemet is (Esti mesék lázadó lányoknak 1-2, Fejtől s lábtól, Mesterségem a halál szép kiadásban, ami illik Medvegy Védett férfiakjához).

- BFF randi.

- Medvegy úgy, ahogy van: ő sincs éppen a helyzet magaslatán, de próbálunk a felszínen maradni.
És minden reggel csinál nekem kávét.

2 megjegyzés:

  1. Ó, igen, az Esti mesék lázadó lányoknak! =')
    Elvileg van magyar lányokról szóló verzió is. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon cuki, az elsővel már végeztem is, a másodikat még tartogatom:D Csak néha sajnálom, hogy túl rövid az az egy oldal, mert olvasnék még az adott személyről...
      A magyart is néztem, de ahogy látom, csak az egyik sikerült élvezhetőre. De először Nyáry Krisztián Merész magyarokjával kezdem, azt régóta tologatom itthon és csak arra vár, hogy patrióta hangulatba kerüljek:D

      Törlés