2015. november 19., csütörtök

What is in my bag

Vagy két éve nyáron csináltam egy ilyen posztot, kedvem szottyant újrázni, mivel azért azóta változtak a dolgok.

Az aktuális táskám egy klasszikus "átvetős" fekete táska. Eccerű-naccerű, sok minden belefér, és felszabadul mellette mindkét kezem, ami komoly szempont nálam.


Ami mindig van nálam:
Sulis cuccok: a mappám üres papírokkal és néhány oldalnyi korábbi jegyzettel, tolltartó, naptárka (nincs eszem, van hát noteszem), és az éppen aktuális olvasmányom.
És persze az alap dolgok: pénztárca, kulcsok, telefon.
Hacsak nem szakad az eső, velem tart valamelyik napszemüvegem, még télen is. Van még nálam hajgumi: gyakorlatokra, tesire, vagy nemrég megfigyeltem, hogy amikor koncentrálok, azonnal összefogom a hajam. Nemrég vettem egy kis kompakt hajkefét, mivel vékony szálú hajam nagyon könnyen gubancolódik, és kócosan lelapul, eddig nagy a szerelem.
Nincs neszesszerem, ezért a táska oldalzsebében tartom az ajakápolómat, zsebkendőt, kézfertőtlenítőt és rágót, valamint a belső zsebben tartalék betétet és tampont.
Van nálam még valami rágcsa is (általában alma, csak abból most nem volt itthon, ezért maradt a müzliszelet), a hirtelen lecsapó éhség ellen, és víz, amiből manapság egyre több fogy.

Opcionális dolgok:
Tablet, ha nap közben kell tanulni vagy lyukas órám van, és ha olyan kedvem van és sminkelek, rúzs és egy kis tükör.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése