2019. november 9., szombat

A kedvenc sztorim Medvegyről, amikor egyszer tűnődve simogatta valamelyik macska pocakját, majd aggódva szólt nekem, hogy jöjjek, nézzem meg, talált valamit.
És egy bimbi volt az.
Mármint volt még a macskának hét, csak az egyiket sikerült felfedezni.

A vegán csoportokban már egy ideje terjed a hír, hogy az egyik pizzázó ráállt a vegán vonalra - ma teszteltük, és wow, én szerelmes lettem, szerintem megvan az új comfort junk foodom.

Nemrég beszélgettem egy ismerőssel a tényről, hogy szeptember óta nem vásároltam új ruhát, és a csodálkozó kérdésre, hogy akkor mégis mit csinálok, megvontam a vállam, hogy hát egyrészt használom, amim van, másrészt használtan vettem egy csizmát és egy kabátot télre, azzal elvagyok.
De amúgy az utóbbi idők kedvenc ruhadarabjait mind örököltem valakitől: a legendás szeptemberi nadrágomat és egy sálat a nővéremtől, és D.-től is kaptam két edzőnacit.


Medvegy a szülinapja alkalmából meglepte magát a The Legend of Drizzt társassal, én meg a szülinapja alkalmából játszottam vele egy kört.

Amúgy ma megálmodtam a Babadook 2-t: álmomban egyedülálló anyuka voltam két gyerekkel, és beköltöztünk a házba, aminek a spoiler pincéjébe zárták a Babadook-ot a végén, és minket is elkezdett kisérteni: a gyerekek fostak éjszakánként és elég hardcore hallucinációim voltak, és a végén majdnem fának hajtottam a kocsival a be nem kötött kölykökkel a hátsó ülésen.
Csak azért írom meg, hogy ha kijön jövőre a film ezzel a sztorival, itt legyen a bizonyíték, hogy énmegmondtam.

2 megjegyzés:

  1. Jaj, ilyen bimbis sztori nálunk is volt. :D Menjek gyorsan, kullancs van a macskában. Aztán felvilágosítottam férjemet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. UGYANEZ:D Aztán teljesen ledöbbent, amikor megmutattam, hogy még köldökük is van:D

      Törlés