2019. november 16., szombat

Miután elolvastunk egy cikket bizarr angol kajákról (nem tudok dönteni, melyik a kedvencem, a konzervtésztás, a sültkrumplis vagy a halrudacskás szendvics - utóbbi mondjuk még jobb lehet, mint a hagyományos magyar kirándulós nasi, a rántotthúsos szendvics), Medvegy kitalálta, hogy meg akarja kóstolni a babos pirítóst. Szóval vettünk paradicsomos babot és pirítottunk kenyeret.
Ha a hónap végének van íze, pontosan ilyen lehet.

3 megjegyzés:

  1. Komolyan mondom az a halrudacskás szendvics megmozgatta a fantáziámat :D én nagyon szeretem a sült babkonzervet, de így pirítóson elég merész, inkább egy jó tojásos reggeli mellé. Múltkor vettem Marmite-ot is, de még nem sikerült kikísérleteznem a megfelelő arányt vajjal, szóval eddig nekem borzalmas :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem volt rossz amúgy, csak szomorú... olyan "nincs itthon már semmi más, amit rátehetnék a pirítósra" hangulata volt... de kísérletezünk még, elvileg kecsappal kell enni, mert attól lesz gourmet az élmény:D
      Na a Marmite, amihez még gyűjtöm a bátorságot, az nekem már túlságosan kívül esik a kajakomfortzónámon:'D mire hasonlít az íze?

      Törlés
    2. Én is csak egy kis üveggel mertem venni. Nem is tudom, nem erre számítottam ízben, de valószínűleg még ennél is kevesebbet kell majd kenyérre kennem. Nagyon sós és igazából van egy ilyen keserű utóíze is, szóval még nem a kedvenc.

      Na kecsappal biztos, hogy nem enném meg, az már nekem is túlzás :D Igazából nekem így a mindennapi étkezésem része, bár én szendvicsek mellé szoktam enni.

      Törlés