2023. november 4., szombat

November 3.

Mike Flanagan maratont tartok, szóval újranéztem a Hounting of Hill House-t (és rémálmaim voltak a Bent-neck lady-vel, haha), most a Bly manort darálom, a hétvégén végre szabad vagyok, szóval arra a Midnight Mass a terv, jövőhéten meg sort keríthetek a Fall of the House Usher-re. Komoly távlati terveim vannak, kérem szépen.

Holnap elvonszolom magam arra a szülinapra, egye fene. Felnőtt vagyok, ha rosszul érzem magam, majd megint a térdemre csapok és hazajövök. Csak akkor most mehetek ajándékot venni holnap.

El akarok menni Londonba jövőhéten, de bosszant nagyon a dolog, hogy két lehetőségem van: vonattal másfél óra egy irányba, de majdnem száz (SZÁZ) font a jegy, busszal tizenöt font, de három és fél óra az út. Nincs igazság a Földön.

2 megjegyzés:

  1. A skót munkatársam múltkor panaszkodott arról, hogy a (valamelyik?) UK vasút a holland vasúttársaság tulajdonában van, ennél fogva drága és szar (pont mint itt 😂). De azért 100 font egy útért az tényleg már mindennek a teteje. (Habár a három és fél óra is az.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, nálatok mennyire gáz a helyezet, de itt NAGYON, a vonathálózat is szar, az árak is, ráadásul elmaradnak random járatok meg kb. sztrájkolnak kéthavonta, sír a lelkem, mert imádnék vonatozni :'D plusz felértékeltük a MÁVot, nem is volt az annyira szar.

      Törlés