2015. március 18., szerda

A tesióra mindig is számtalan szorongásom forrása volt, és ez csak rosszabb manapság, amikor többen úgy néznek ki, mint valami illusztráció egy Nike-katalógusból, néhányan tuti olyan rövid shortban jönnek, aminél van nagyobb franciabugyim (és rosszabb esetben bizonyos gyakorlatoknál fellátok a méhnyakukig), és ma soha nem látott mélységekbe süllyedtünk, amikor az egyik lány RÚZSBAN TOLTA VÉGIG A TESIT.

A Szex és New Yorkot kínosan sokszor láttam, és egy idő után kiütközik, hogy milyen mélységesen buta mindegyik karakter, még a pasik is. Azért örülök, hogy nem olyan korban láttam, amikor még befolyásolhatott volna bennem valamit, mert azért vannak benne olyan cirfaságok, hogy csak na, és abban még csak nincs is benne az amerikai produkciókban már megszokott rettegés az elköteleződéstől.

3 megjegyzés:

  1. Ezen sokat gondolkoztam amúgy, hogy nálatok hogy van a tesi? Nem lehet választani sok-sok tesis kurzus közül, hogy most épp futni, vagy jógázni, vagy kosarazni, vagy körpererziehungra akarsz menni? Mert ahogy olvasom a tesis posztjaidat, mindig az az érzés ötlik fel bennem, amit általában a gimis tesik előtt éreztem néha, ha pl talajtorna volt a havi téma. fúj.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hááát nálunk eléggé máshogy van...
      négy félév tesi kötelező, és egy félév alatt tíz órán kell részt venni, a végén be kell mutatni 25 négyüteműt egy perc alatt és 30-40-50-60 felülést. Lehet helyette járni kosár-, kézi- és röplabdára vagy floorballra, de ezek végén ugyanúgy meg kell csinálni a bemutatókat, és olyanoknak ajánlják, akik korábban már űzték az adott sportot, mert nem kezdőbarátok.
      A sima tesi pedig tényleg a gimis tesire hajaz: súlyzózunk, guggolunk, haspréselünk, a szokásos válogatott kínzások, csak egy órán át.
      Most nem kicsit irigykedem, mert ugyan vannak más sportlehetőségek az egyetemen (futókör a Margit-szigeten, aerobik, jóga meg néhány küzdősport), de ezek nem számítanak tesi alkalomnak - és amin külön felhúzom magam: van konditerem, de csak tanároknak, diákok nem látogathatják.
      De sebaj, ma megvolt az ötödik alkalom, még egyszer ennyi és megvan a négy félév tesi fele! *felzokog*

      Törlés
    2. "van konditerem, de csak tanároknak, diákok nem látogathatják."

      W T F !!!

      Törlés