2015. március 14., szombat

Három teljes hetem volt egy prezentáció elkészítésére az őssejtekről.
Hétfőre kell.
Most állok neki.
#yolo

Anyukám megint rá akart beszélni, hogy vágassam le a hajam, de nem hagytam magam. Most jutott el addig az állapotáig, hogy csatok és hajpántok nélkül is össze tudom fogni egyetlen copfba és nincs haj az arcomban. Piszkosul élvezem ezt az állapotot, és ezen nem tervezek változtatni.

Így viszont továbbra sincs ötletem, mit csináljak a hajammal.
- ha nagyon rövid, akkor úgy nézek ki, mint egy idióta;
- ha rövid, utálom, hogy nem áll sehogy és még a falra is mászom a szemembe lógó hajtól;
- ha hosszú (vagyis vállam alá ér), unom és szintén nem áll sehogy, csak lóg;
- ha nagyon hosszú, kócolódik, lassan szárad és még ezer gond van vele.

Néha komolyan ott tartok, hogy letolom az egészet Medvegy hajvágójával nullásra és cshő, volt haj nincs haj volt gond nincs gond.

2 megjegyzés:

  1. Egyetértek, a haj bizonyos szempontból egy átok.

    Ha hosszú (hátközépig érő)
    Szép kiengedve, viszonylag sokféleképp lehet variálni, de kurvanehéz, frissen mosottan szép ami 1 napig tart, zavaró, rákönyökölsz-rákönyökölnek, 1 sampon / hét a fogyasztása.

    Aztán ugye levágattam. Mostani tapasztalataim:

    Ha vállig érő:
    Nem lehet csak úgy hagyni, mert akkor össze vissza áll. Nem tehetem meg azt, hogy felkelek, kifésülöm, oszt cső. Muszáj vagy vasalni, vagy összefogni és akor legalább csak frufrut vasalni, hogy kinézzen valahogy. Ha összefogom, akkor 1 napig látszódik a hajgumi lenyomata és IRTÓ HÜLYÉN NÉZ KI. Akkor szeretem a legjobban, ha mosás után, egész estére kb 10 copfba befonom, mert reggelre akkor szép hullámos, befújom hajlakkal és akkor az úgy egész nap úgy is áll. De ez is elvesz az estémből 10-15 percet, hogy ezt megcsináljam.
    Direkt kértem karácsonyra hajkreppelőt, de az egy órás procedúra, úgyhogy sajnos azóta sem használom.
    Ennél rövidebb hajat meg nem szeretnék. És nem tudom, mi lenne a jó megoldás, mi a jó hossz, ami még nem zavaró, és nem kell napi negyed órát rászánnom, hogy nézzen is ki valahogy. Komolyan már azon is gondolkoztam, hogy bedaueroltatom, hogy 1 hónapig csak hullámos legyen oszt kész. Aaaaah.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem volt dauerolva, csak ajánlani tudom:D nem kell fésülni, igazából törődni vele se nagyon, és magától is helyes göndör. Sajnos már nem merem bevállalni, kinőttem és szerintem már nem illene a karakteremhez - DE NEM TUDOM, MI ILLENE.

      Egyszer szívesen elmennék egy fodrászhoz, beszélgetnék vele fél órát aztán tegye, amit jónak lát, milyen hajhossz és fazon illik a fejemhez meg az életmódomhoz a legjobban.

      Törlés