2015. március 7., szombat

Én: Mucc, te feminista vagy?
Ő: Mittudomén.
Én: Hiszel abban, hogy nekünk kettőnknek egyforma jogaink vannak?
Ő: Persze.
Én: Akkor az vagy.
Ő: Értem. De minek erre külön szó meg minden? Ez nem természetes..?

Általában rám mondja, hogy naiv vagyok meg "Vikci Csodaországban", de mégis ő az, aki nincs is vele tisztában, mennyire másképp gondolkodnak bizonyos emberek a nőkkel meg azok "helyével" kapcsolatban.

6 megjegyzés:

  1. Annyira gusztustalanok ezek az idézetek. Amikor külön-külön olvastam őket, mindet a megjelenés idejében, akkor is összeszorult a gyomrom, de így egyben, ömlesztve mindet, hát nem is tudok mit mondani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem konkrétan lecsúszott az arcom, hogy ezt így teljesen komolyan..? és igen, teljesen komoly mindegyik. Elég nyomasztó a gondolat, hogy ez teljesen elfogadott MÉG MA IS.

      Törlés
    2. Szerencse, hogy mostmár nem kell tovább gondolkoznunk életünk célján (mivel erre magunk is tudjuk, meg mindenki tudja, hogy nem vagyunk nőként alkalmasak), a jó magyar államférfiak megmondják, mit is akarunk :)) micsoda könnyebbség!

      Törlés
    3. Na igen:D Nem is tudom, mit szórakozom itt olyan önző hülyeségekkel, mint önmegvalósítás meg egyetem, amikor inkább gyermekekkel kéne megajándékoznom a hazát, lehetőleg háromnál nem kevesebbel. Úgyis ez létünk elsődleges célja, nemde?

      Törlés
  2. Teljes mértékig off, de ha van kedved kitöltögetni, tovább adtam neked egy díjat: http://nuadastenonis.blogspot.hu/2015/03/liebster-award-black-fairy-tol.html

    VálaszTörlés