2014. szeptember 11., csütörtök

A Gyógyszerésszel beiratkoztunk a sulikönyvtárba.
Nem volt egyszerű, kétnapos procedúra volt, tegnap csak kaptunk egy papírt, amit ki kellett töltetni valakivel, aki anyagi felelősséget vállal értünk, ha belefújnánk az orrunk egy drágább atlaszba (amikor Medvegy aláírta, morogta az orra alatt, hogy most biztos szakítok vele és lelépek tíz drága könyvvel), ma pedig már megkaptuk a könyvtárjegyünket, ami olyan régimódi kihajthatós.
A kötelezők beszerzése után még vihogva bolyongtunk a könyvek között vagy fél órát, na ekkor ment át a teszten és döntöttem úgy, hogy komolyan kedvelni fogom és kap álnevet a blogomban.

A legviccesebb, hogy a TTK könyvtárába beiratkozni sokkal egyszerűbb volt, aztán elég kiábrándító volt a felhozatal, az itteni könyvekkel viszont legszívesebben bezárkóznék és nem jönnék elő soha többet.
Szerintem most komolyan jó helyen vagyok.

2 megjegyzés:

  1. Amúgy tényleg nagyon durva könyvek vannak, anya neurológus és neki is van valami orvosi könyve ami 70 ezer forint. 70 ezer.
    Nem csodálom, hogy anyagi felelősséget kell vállalni érte :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. TE JÓ ÉG, már én sem csodálom... és én még azt hittem, attól félnek ennyire, hogy meglépek a 2000 forintos gazdaságkönyvvel...

      Törlés