2014. szeptember 5., péntek


Szóval ez a helyzet.
Utálom, amikor megszeretek valakit, aztán mások is megszeretik, és a mások egyre többen lesznek, és ettől az illető elszáll és azt hiszi, ő fingja a legjobb poénokat youtubeon.
Mr. Hollywood Hírügynökségnél szerencsére még nem zavaró mértékű a dolog, remélem ez így is marad.

Érdekes amúgy, hogy Nostalgia Critic bezzeg az idő előrehaladtával csak egyre jobbfej lett.

7 megjegyzés:

  1. Mr. Hollywood Hírügynökséget, Gergőt bírom! :)

    Dancsó nekem valahogy nem jött át. Ha lehet így mondani, se poén szinten, se sehogy. Valahogy nem a stílusom, vagy neki nincs stílusa? - De azért az röhögök én is néha rajta. Lesz még jobb is, biztos. Bár nem hiszem.

    Nostalgia Critic eddig nem volt ismerős, de most már az, na ő jó! Köszönöm, hogy felhívtad így a figyelmem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én szerettem régen, de már nagyon érezni, hogy kultuszt akar magának teremteni, és jajj, ráadásul a "poénok" is egyre fárasztóbbak.

      Hú amikor mi felfedeztük Nostalgia Criticet, napokra ráfüggtem a videóira:D Zseniális az az ember, és mellesleg Dancsó őt másolja (tudatosan vagy sem, de elég szembetűnő a hasonlóság), csak hát ő ezerszer jobb:D

      Törlés
    2. De örülök, hogy tetszik:) Tőle nem sajnálom a népszerűséget:D

      Törlés
  2. Szirmai nekem mindig kicsit túljátszotta magát és ripacs volt, Dancsó legalább őszintén hülyéskedik, és rajta lehet röhögni. Régen tényleg sokkal természetesebben csinálta, de azért mi még mindig úgy várjuk egy-egy videóját, mint a mennyei mannát, különösen ha magyar film kritikájáról van szó :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régebben, ha kijött egy új videója, mi is összeültünk a gép elé és csillogó szemmel néztük a mester új alkotását (a Családi Gyanúk Titkának Árnyékábant kívülről tudom, és még mindig fetrengek a röhögéstől, valahányszor nézem), de már valahogy túl sok... Nemrég megnéztem kísérleti jelleggel a Tibor vagyok videóját, de már jobban hasonlít a "szakszerűen"ekre, amiket nem szerettem annyira.

      Törlés
  3. Nekem Gergő végtelenül szimpatikus, főleg hogy nem csak vicces, hanem intelligens is, és szerintem egyáltalán nincs elszállva magától. De nyilván mások vagyunk, nekem Dancsó semennyire nem tűnik úgy, hogy őszintén hülyéskedik. De az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy 3-4 videójánál többet képtelen voltam megnézni, szóval nem vagyok valami nagy dancsószakértő.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, ezért szerettem a régebbi Dancsókat, mert nem csak ész nélkül fikázta a filmeket, hanem normálisan rávilágított, miért is olyan béna ez vagy az a rész.
      Plusz szerettem, hogy csak magyar filmekkel foglalkozott, de már több videója van saját magáról, mint a filmekről.
      Szirmai meg a mai napig tartja, hogy a film főmotívumát először normálisan körüljárja, és utána ugyan poénkodik egy csomót, de azért a végén még emlékszem és magamban is átrágom a komolyabb részt.
      Neki külön pirospont, hogy a rajongói elég fanatikusak tudnak lenni (facebookon nézve), és ezt is teljesen normálisan kezeli, amiről volt szerencsém személyesen is meggyőződni annó a Corvinuson:D

      Törlés