2014. november 18., kedd

Igazából SZÍVBŐL GYŰLÖLÖM azokat, akik támadják a védőoltásokat, és kíváncsi lennék, hogyan tudnának együtt élni a gondolattal, hogy a gyerekük belehal, vagy még rosszabb, belenyomorodik egy betegségbe, amit könnyedén megelőzhetett volna EGY NYOMORULT VÉDŐOLTÁSSAL.

ARGH, utálom az embereket.

Mellesleg megvan a tesi erre a félévre, király vagyok.

3 megjegyzés:

  1. Őket hívják "biomamiknak" azt hiszem. Zseniálisan fel tudnak háborogni bizonyos tényeket, és rémhírként terjesztik azokat, lsd pl "A VÉDŐOLTÁSSAL VÍRUSOKAT JUTTATNAK A SZERVEZETBE!!!" "NE OLTASS, MERT AZ OLTÁSBAN HIGANY(!!!) VAN!!!!!!!!!". Azt hiszem, volt is erről egy cikk, hogy csoda, hogy nem volt még nagyobb járvány Európában a biomamik miatt olyan betegségekből, amik ellen az emberek általában beoltatják magukat (csak ők nem, és ezt terjesztik is, hogy még több ilyen bio-ember legyen... meg aztán nekik hála nagyobb méretű járvány is)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez a helyes kifejezés:D Nekem szerencsére nincsenek ilyen ismerőseim, de ennek ellenére időnként belebotlok egy-egy ilyenbe, és ilyenkor jönnek a bezzeg a régi időkben dumával... Ja, bezzeg a régi időkben, amikor nem volt annyi "fújfúj mesterséges meg kemikália", a gyerekek angolkórt kaptak, rosszak voltak a fogaik és úgy általánosságban hullottak, mint a legyek. Ehhez képest az allergiák meg az ekcéma fing, már bocsánat.
      Apukám mesélte, hogy amikor gyerek volt, még több barátja meghalt polióban, ami ma már egy ismeretlen fogalom.

      Az ilyeneknek kívánom, hogy üssön be az evolúció, és bizonyítsa, hogy nincs igazuk.
      Bár ez gonosz lenne.

      Törlés
    2. Nekem sincsenek ilyen ismerőseim szerencsére, csak néha én is belebotlok ilyen finomságokba.

      Egyébként egyetértek veled teljesen,

      Törlés