2014. július 6., vasárnap

WISHLIST

Azt hiszem, a felnőttkor egyik legnagyobb előnye, hogy már nem kell engedélyt kérnem a játékaimra (pont tegnap vettem magamnak tintát és mártogatós töltőtollat többféle heggyel, és szinte kéjes örömmel képzeltem a vásárlás háttérzenéjének anyukám kommentárjait, milyen felesleges és haszontalan is ez. amit persze később énis beláttam, amikor már összetintáztam mindent, de akkoris.) - legrosszabb viszont, hogy nem is kapjuk meg csak úgy.

1. Bordó rúzs - már beszereztem az előző wishlistes piros rúzst, ha már azt nem hordom, akarok egy bordót is, amit majd szintén nem hordhatok. Lány vagyok és olykor értelmetlen dolgokra vágyom, hurrdurr.

2. Új bicikli - jelenleg viaskodik bennem a régi szerelem Walterrel és a vágy valami újra, de már tényleg kezd kikopni alólam szegény. Már ki is néztem párat, a szülinapom környékén elkezdek komolyabban keresgélni, de az fix, hogy 40k-nál nem költök rá többet, mert nem akarom gyomorgörccsel otthagyni bárhol.
(mellesleg viccesnek tűnt két részben feltenni a biciklit, de mostmár mindegy)

3. UTAZNI. Készülőben van valami apróság, amivel kielégíthetném egy kis haladékot szerezhetnék mehetnékem feneketlen vágyaival kapcsolatban, de nem akarom még elkiabálni.

8 megjegyzés:

  1. Ti lányok, mindifg felesleges dolgokat vesztek.. :D
    MI fiúk meg, még feleslegesebbeket : DDD

    Az anyák kommentárjai a legjobbak, "minek vettél ennyiért fényképezőgépet?" : DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az én anyukám ruhákkal és könyvekkel kapcsolatban elnéző (mert ugyanolyan gyűjtögető, mint én:D), de minden másra általában a meglehetőst lelombozó "végülis, a te pénzed..." reakciót kapom"-.-

      Törlés
    2. A vicces ebben, hogy amit én vettem könyveket, azt ő is elolvassa.
      Ha könyveknél tartunk. :)

      A fényképezőgépet meg megszerette, ahogy mutogatom a képeket hol is jártam, meg ilyenek <3

      Törlés
    3. nálunk a könyv és annak birtokviszonya szent, ha mindkettőnknek kell valami, megvesszük két példányban:D

      amúgy pont a fényképezőmről nem esett soha egy rossz szó, pedig amennyire akartam (és amilyen sokba került... mondjuk magamnak vettem), olyan szégyenletesen keveset használom manapság... OKÉ MOST ELŐVESZEM ÉS FOTÓZOK.
      ÁMEN.

      Törlés
    4. Amen! :) F-otózz, a világ csak rád vár! :)
      (Avagy T-mobil reklám átszabva)

      Törlés
  2. Viszont a felnőttléttel jár, hogy nem is kell mindenről beszámolni :) úgysem érthetik... az én anyukám szerintem azt nem tudja feldolgozni, amikor szórakozásra költünk kicsit többet, de a könyv, az nálunk is szent dolog.

    Nekem tetszik a kettévágott bicikli.
    Most a beauty blogokon a csapból is Makeup Revolution tesztek folytak, és van egy csodálatos vamp rúzsuk, majdnem-fekete-de-mégsem, és soha nem adódna alkalom, amire felkenném, de úgy kell.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú nagyon köszönöm a tippet, rákerestem a rúzsra és teljesen beleszerettem, pont olyan, amilyet szerettem volna:)) ráadásul az ára is nagyon baráti, csak akkor rendelni kéne még valamit mellé... beindult a lavina:D

      Törlés
    2. Ismerős :D mondjuk nekem ez a szerencsém, hogy sose tudom rávenni magam a rendelésre, csak ha ékszeres kellékekről van szó :D

      Törlés