2014. december 23., kedd

Napok óta több ismerősöm megosztotta a cikket "Noémivel, az egyetemista babával", hogy jajj de aranyos, nekem meg már tele van vele a tököm nehezemre esik sokadszorra is továbbgörgetni.

Ugyanis az egyetemre a nagy többség tanulni jár, ami kurvára nem megy, ha egy gyerek gügyörög a teremben. Ráadásul ugyan nincs gyerekem, de sejtem, mennyire tud úgy koncentrálni egy szülő, hogy közben a gyereke ott van az ölében, akit le kell foglalnia. Hú de cuki, hogy így az anyuka sem sokat tanul, ráadásul mások sem tudnak!

Szóval nekem ebből az egészből csak annyi jött le, hogy valaki nem csak saját magával tol ki, mert egy seggel akar megülni két lovat, de még a diáktársaival is.
Az áldozat meg tényleg szép, de ez már nem nemes áldozat, inkább sima hülyeség.

(és csak én vagyok paranoiás, vagy tényleg van némi diszkrét "szülj minél korábban, akár egyetem alatt" propaganda az egészben..?)


Amúgy ez a névnapi ajándék várt a neptunban.


...úgy, hogy nem mertem kidobni a könyvemet, mert szinte biztos voltam benne, hogy bukta, és már ki is néztem, melyik napon megyek megint. Mondanám, hogy gazdaságból ritka kretén vagyok, de igazából csak szörnyen nem érdekel.

Már csak anatómia és alkalmazott biosz kettes vagy kettes+ maradt a karácsonyi kívánságlistámon, és nincs nálam boldogabb ember a világon.

2 megjegyzés: