2015. február 26., csütörtök

Medveggyel kiválasztottunk három új nevet a jövőbeli fiunknak, miután lebeszélt az évek óta dédelgetett választásomról, amit direkt nem mondtam el soha senkinek, nehogy lenyúlják. Hát mostmár mindegy, bár nem tudom, miért féltettem ennyire egy ritka ógermán fiúnevet. 
Ezek után bosszúból az egyik macskámat fogják így hívni.

7 megjegyzés:

  1. melyik névről beszélt le? és mi lett az a három? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az új három még nem végleges, úgyhogy nem kiabálom el, főleg mert addig találkozhatok egy idiótával, akit úgy hívnak és ezzel elrontja a nevet (ezért esett ki mondjuk a Benjámin - szép név, de így hívták a gimis osztályom bully-ját).
      A nagy kedvenc viszont a Morten volt, a Buddenbrook házban olvastam tizenhat évesen és megtetszett:D

      Törlés
    2. Pedig biztosan nem lenne másik Morten az osztályában :)
      Nagyon szeretem, ha valakinek különleges neve van és ha egy társaságban kimondják, nem kell visszakerdezni, hogy melyik?, mert csak ő van.

      Törlés
    3. Ezért esett ki a Dániel meg a Dávid is - tetszik mindkettő, de túlságosan népszerű mindkettő évek óta-.- (a 25 fős osztályban 4 Dani is volt, Dávid "csak" kettő:D)

      Törlés
  2. Most erről a névelrontásról eszembe jutott, hogy nekem nagy vágyam lenne az Emília, hogyha lesz kislányom - az apai nagymamámat így hívták, és amúgy is nagyon tetszik, de nem lehet, mert az anyai nagybátyám volt feleségének is ez a neve. Szívás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nemár, pedig ez tényleg szép név... van remény, hogy elfelejtődik a régi viselője?

      Törlés
    2. Azt hiszem, nincs. De azért picit reménykedek :)

      Törlés