2020. augusztus 13., csütörtök

Amikor még Angol Barátainknál laktunk, A. elég háklis volt a poháralátétekre.
Ahogy Medvegy mondaná, nekem lételemem a káosz és az anarchia, szóval időbe telt megszoknom a rendszert náluk, amíg A. szó nélkül hozta utánam az alátétet, amikor leraktam a poharaim-bögréim a ház különböző pontjaiban.
Aztán beköltöztünk végre, my house my rules, szóval ismét lelkiismeret-furdalás nélkül leraktam bárhol a poharaimat-bögréimet.

...és amint elmentünk a Tescóba, Medvegy rárepült a poháralátétekre, és egy jelentőségteljes pillantás kíséretében berakta kosarunkba.

I guess this is my life now.

6 megjegyzés:

  1. Valahol értem a poháralátétek mikéntjét, foltot hagy az asztalon a vizes pohár meg mittomén (mondjuk nálam soha), de én sem éltem vele sosem. Amit még nem bírok megszokni másoknál, az a tányéralátét (kivéve ha üvegasztalról van szó, na olyan nekünk sose lesz, koszolódik, törékeny, csak a baj van vele). De ha még ráadásul szövet tányéralátét! Meg fehér színű!!! Képtelenség úgy enni, hogy ne koszolódjon be. Ellentétben ha a fél kajám magán az asztalon landol, egy mozdulat patyolattisztára törölni... tényleg nem értem. :D De lehet csak én vagyok ősember...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ó nyugi, én már a poháralátét létjogosultságát se értem, nemhogy a tányérét :D

      Törlés
    2. Én sem értem egyiket sem:DD mármint azt még értem, hogy a vizespohár vizes nyomot hagy, de akkor még ősemberebb vagyok, mert zavar ez bárkit is..? a tányéralátétnél pláne, evés után meg úgyis letörli az ember az asztalt, nem mindegy?
      (oké, nálunk a macskáknak van tányéralátéte, de ők a földről esznek, szóval no:D)

      Törlés
  2. Tányéralátét annak kell, akinek terítő is :)
    Én rákaptam a terítőre, mert egy nagyon csúnya babakék kinyitható asztalunk van jelenleg. Aztán egyszer egy melós hétvégén mondtam a srácoknak, hogy mosásérett, úgyhogy nem baj, ha szmötyis lesz, de azért ne egyék le. A következő pillanatban leettem :D és akkor megszületett a gondolat, hogy azért nem ártana egy szett. De majd lesz szép asztalunk a szép konyhánkban, ami okafogyottá is teszi, mert azt én is egy mozdulattal letörlöm inkább :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tipikus:DD
      Én csak akkor csábulok, amikor különösen cuki szettet látok, pl. tacskómintásat vagy ilyesmit, de tudom, hogy önmagában hülyén nézne ki otthon. Aztán lehet lesz egy disznón evő gyerekem, és meggondolom a dolgot, de addig maradunk alátéttelenek:D

      Törlés
    2. Ha lesz ilyen gyereketek, legalább lesz alapos indokod, hogy megvedd a cukiságokat :D

      Törlés